Banden en velgen specialist Haarlem

Welkom bij Banden Centrum Haarlem / Bandenservice Haarlem

De autobanden, velgen & uitlijn-specialist.

Mijn naam is René van Dongen en Bandenservice Haarlem is mijn bedrijf. Bandenservice Haarlem is sinds januari 2017 in Haarlem gevestigd.
Daarvoor zat ik 10 jaar in Lelystad, onder de naam Bandenservice Lelystad.

Na vele jaren en verschillende functies in de automotive, van automonteur tot bedrijfsleider, ben ik mijn eigen bedrijf gestart.Inmiddels dus al 10 jaar de autobanden en velgen specialist, en daarmee dé specialist voor jouw autobanden, velgen en alles daaromheen.

Bandenservice Haarlem is officieel dealer van de bandenmerken

  • Bridgestone
  • Goodyear
  • Dunlop
  • Continental
  • Firestone
  • Fulda
  • Toyo
  • Dayton

Maar je kan voor bijna alle merken bij mij terecht, waaronder Michelin, Hankook, Pirelli, en Vredestein.
We werken voor particulieren en bedrijven. Zoals leasemaatschappijen, Zzper’s, autobedrijven, merkdealers en schadeherstellers.

Kom gerust eens kijken, we begonnen klein in Haarlem, maar inmiddels verhuisd naar een ruimere locatie. De service en kennis is groter geworden, met inmiddels ook uitlijnen onder 1 dak.

Uw Bandenspecialist haarlem is Bandenservice Haarlem

Uw Bandenspecialist!

Bandenservice Haarlem is aangesloten bij het netwerk van Uw Bandenspecialist, een groot netwerk van meer dan 130 specialisten in de benelux.

In Haarlem is dat dus Bandenservice Haarlem, waar uw als particulier of zakelijke klant de hoogste kwaliteit en vakmanschap mag verwachten, en regelmatig interessante acties .

Voor meer informatie over Uw Bandenspecialist klikt u op het logo

4 Fleet Group

Daarnaast werk ik voor 4 Fleet Group, een organisatie voor grote fleet owners, als lease maatschappijen, autoverhuur en andere grote wagenparken.

In Europa zijn er ruim 4000 partners, waaronder Bandenservice Haarlem, waar je terecht kan, en toch 1 aanspreekpunt hebben en centrale facturatie. Voor meer informatie over 4 Fleet klik op het logo.

4fleet partner bandenservice haarlem